Nyheter \\   TM i Härnösand flyttar till nya lokaler.

  2017-06-20

  TM i Härnösand flyttar till nya lokaler.

  Vi saxar ur Allehandas webtidning följande:

  Ännu en ny hyresgäst till Tobaks i Härnösand – arkitektfirma flyttar in

  Till hösten fylls Tobaksmonopolet med ännu en hyresgäst.

  Då flyttar arkitektfirman TM Konsult in i lokalerna med sex anställda.

  – Tobaksmonopolet får nu en spännande mix av kultur, teknik, design och innovation, säger Emil Westerlind, VD Westerlinds.

  Det anrika Tobaksmonopolet, där det förr tillverkades cigaretter och snus, växer nu allt mer till en levande metropol igen. Större lokala företag som Logosol och Westerlinds fastigheter, men även mindre företag och entreprenörer har sin verksamhet i byggnaden.

  Till hösten flyttar arkitektfirman TM Konsult, med arkitekter och byggnadsingenjörer, sin verksamhet från Gånsviksvägen i Härnösand till Tobaksmonopolet. TM Konsult arbetar med arkitektuppdrag som omfattar idéskisser, projekteringar, besiktningar och projektledning.

  TM Konsult har varit och är inkopplade på olika projekt tillsammans med Westerlinds fastigheter, bland annat det nya bostadsområdet Bryggaren strand.

  – Med TM Konsult i fastigheten läggs ytterligare en pusselbit i Tobaks resa från insomnat monopol till levande metropol, säger Emil Westerlind, vd på Westerlinds.

  TM Konsult satsar nu i Härnösand och kommer enligt uppgift att inom kort rekrytera flera nyckelpersoner.

  – Flytten till Tobaks är ett led i vår tro på Härnösand och Västernorrland. Vi vill kunna erbjuda våra medarbetare en inspirerande miljö som erbjuder arkitektonisk kreativitet. Tobaks uppfyller de kraven, säger Anders Franklin, vd på TM Konsult, i ett pressmeddelande.