Jobba hos oss


  TM växer, men är och kommer alltid vara ett företag med personlighet – kom och jobba med oss i stimulerande arbetslag med spännande uppdrag!

  Vi söker för närvarande:

  Kontorschef till Collage Arkitekter i Skellefteå!

  Collage Arkitekter är ett arkitektkontor med rötterna i Skellefteå som sedan 2016 är dotterbolag till TM Konsult. Tillsammans är vi fler resurser, mer flexibla & mer mångsidiga än någonsin.

  I Skellefteå sitter arkitekter och ingenjörer som alla brinner för att skapa god och hållbar arkitektur. Vi är ett sammansvetsat gäng som tror att höga ambitioner, erfarenhet, passion och nyfikenhet är vägen till framgång. Vår inriktning är mestadels offentliga byggnader som skolor, förskolor, sjukhus och kontor.

  Vi söker nu en rutinerad kontorschef att bli en del av vårt team. Som person är du dynamisk, intresserad och trovärdig. Social kompetens värderar vi högt eftersom du kommer ha en hel del kundkontakter, har du dessutom erfarenhet av byggbranschen är det meriterande.

  Är du intresserad av tjänsten och vill veta mer om Collage Arkitekter, titta in på vår hemsida https://www.collagearkitekter.se/

  TM arbetar med allt från skisser i tidiga skeden till färdig projektering. Våra uppdrag spänner över de flesta byggnadstyper och uppgifter. TM är verksamt i huvudsak inom följande geografiska områden:

  • Norrbottens län
  • Västerbottens län
  • Västernorrlands län
  • Mälardalen och då i synnerhet Stockholmsområdet

  Ett bra arbetsklimat är viktigt för oss. Vi vet att våra medarbetare måste trivas och må bra för att kunna prestera och utvecklas. Vi vill skapa goda samarbeten genom god gemenskap och engagemang med öppen och ärlig kommunikation. Därför värnar vi extra om våra medarbetares hälsa, arbetsmiljö och individuella utveckling.

  Vi har stora stabila kunder som möjliggör ett långsiktigt och säkert anställningsförhållande. Du kommer att arbeta med trevliga och ambitiösa kollegor i en fin arbetsgemenskap. Vi har högt i tak – alla ska få synas och höras!

  Om du har frågor om tjänsten i Skellefteå, kontakta Jenny Stigedal, HR