KONTOR WSP
  KONTOR WSP
  KOMPASSEN
  P-HUS JÄRNVÄGSALLÉN
  THE GREAT NORTHERN
  BRANDSTATION

  JOBBA HOS OSS


  TM växer, men är och kommer alltid vara ett företag med personlighet – kom och jobba med oss i stimulerande arbetslag med spännande uppdrag!

  Vi söker för närvarande:

  EL-ingenjörer

  VVS-Ingenjörer

  TM arbetar med allt från skisser i tidiga skeden till färdig projektering. Våra uppdrag spänner över de flesta byggnadstyper och uppgifter. TM är verksamt i huvudsak inom följande geografiska områden:

  • Norrbottens län
  • Västerbottens län
  • Västernorrlands län
  • Mälardalen och då i synnerhet Stockholmsområdet

  Ett bra arbetsklimat är viktigt för oss. Vi vet att våra medarbetare måste trivas och må bra för att kunna prestera och utvecklas. Vi vill skapa goda samarbeten genom god gemenskap och engagemang med öppen och ärlig kommunikation. Därför värnar vi extra om våra medarbetares hälsa, arbetsmiljö och individuella utveckling.

  Vi har stora stabila kunder som möjliggör ett långsiktigt och säkert anställningsförhållande. Du kommer att arbeta med trevliga och ambitiösa kollegor i en fin arbetsgemenskap. Vi har högt i tak – alla ska få synas och höras!

  Vi söker dig som har relevant utbildning och gärna några års arbetslivserfarenhet inom området. Du som söker är dynamisk, intresserad och trovärdig i ditt arbetssätt & har god social kompetens då arbetet innefattar viss kundkontakt.

  Anställningsform:
  Tillsvidare

  Sysselsättningsgrad:
  Heltid

  Om du vill söka tjänsten som El-ingenjör eller VVS-ingenjör eller om du har frågor om jobbmöjligheter på TM, kontakta Jenny Stigedal, HR