Marknadsområdeschef

  Marknadsområdeschef


  Drömarbetsgivare* söker utvecklande ledare I norra Sverige

  Ansök senast den: 31 januari 2022

  Placering: Något av våra kontor, Sundsvall, Härnösand, Sollefteå, Örnsköldsvik, Umeå, Lycksele eller Skellefteå.

  Vi söker en marknadsområdeschef med mycket handlingskraft, lyhördhet och affärsmässighet som vill leda vår utveckling i norra Sverige. I rollen får du vara med på vår spännande utvecklingsresa mot en mer hållbar framtid

  Vi erbjuder

  Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar för framtiden. Vår strävan är att bygga smartare, miljövänligare och med människan i centrum varje gång vi kliver in i ett projekt. Vi erbjuder dig en strategisk ledarroll med utvecklings-, medarbetar- och resultatansvar fördelat på 8 kontor i norra Sverige. Du ingår i ledningsgruppen för norra regionen och får aktivt bidra i utvecklingen av vår affär och kundrelation. Vår arbetsmiljö och öppna kultur ger dig frihet att påverka framtiden.

  Vi söker dig

  Fokus för din roll som marknadsområdeschef är att leda 7 sektionschefer och kring 110 medarbetare i norra Sverige. Till den här rollen söker vi dig som är handlingskraftig, har förmågan att fatta beslut och agera utifrån dessa i en snabbrörlig bransch. Vi ser att du är en god och tydlig kommunikatör som är van att skapa och bibehålla relationer såväl internt som externt. Du utstrålar trygghet och stabilitet samt har en förmåga att skapa trovärdighet i dialogen med dina medarbetare. Självklart ser du dig själv som en lagspelare och du trivs med att dela din kunskap och hjälpa andra att utvecklas. Du är lösningsorienterad och besitter strategisk kompetens i att driva en stor organisation. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att bygga och utveckla större team samt att coacha, leda och utveckla chefer.

  Vi tror att du:

  • är en handlingskraftig, tydlig och affärsmässig lagspelare med empatisk förmåga
  • har erfarenhet av att leda en större organisation, med utvecklings-, budget- och personalansvar
  • har relevant branscherfarenhet från bygg- och fastighetssektorn
  • har eftergymnasial utbildning i någon form kopplad till bygg- och fastighet
  • har flera års erfarenhet av byggbranschen och ett stort
   eget kontaktnät på byggkonsultsidan i norra Sverige
  • du talar och skriver engelska och svenska obehindrat
  • drivs av utveckling – både för verksamheten, dina medarbetare och dig själv

  TM konsult – en del av AFRY

  TM Konsult är ett av norra Sveriges största arkitekt- och teknikkonsultföretag. Vi är sedan 1966 verksamma med uppdrag från Stockholm i söder till Kiruna i norr och har idag runt 110 medarbetare. Sedan 2021 är vi även en del av AFRY, som består av 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi. AFRY arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för framtida generationer. De kommande decennierna väntas det ske investeringar i mångmiljardklassen när industrins klimatomställning tar fart i regionen. I kombination med att stora råvaruresurser finns i norr innebär detta ett uppsving för det lokala företagsklimatet med utmaningar vad gäller kompetensförsörjningen. Genom fusionen är AFRY med TM Konsult störst på marknaden i norra Sverige, och visionen är att fortsätta växa och bidra med innovativa lösningar i den hållbara omställningen.

  Vi värdesätter sammanhållning, kompetensutbyte och mod och strävar mot ett hållbart samhälle där vi framgångsrikt bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och för framtiden. Making Future, som vi säger. Med det hälsar vi dig välkommen till oss!

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Du är placerad på något av våra kontor. Urvalet av sökanden sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

  Skicka in din ansökan till: Jenny Stigedal, HR, Jenny.Stigedal@tm.nu

  * Universum genomför årliga undersökningar för att identifiera Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. År 2021 besvarades undersökningen av 16 627 yrkesverksamma akademiker. Karriärundersökningen är Sveriges största vad gäller antal svarande, och även den mest omfattande.  I årets undersökning landar AFRY på plats tre när unga yrkesverksamma högskoleingenjörer rangordnar drömarbetsgivare och på en åttonde plats bland unga yrkesverksamma civilingenjörer.  I samma undersökning rankas AFRY bäst i branschen bland ingenjörer som har 9 års erfarenhet eller mer. Undersökningen visar att företag med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus lockar ingenjörer, och de värderar innovativa varumärken högt. Värderingar som går i linje med AFRY’s mission att accelerera omställningen till ett hållbart samhälle.