Sektionschef Örnsköldsvik

  Sektionschef Örnsköldsvik


  Drömarbetsgivare* söker utvecklande ledare till kontoret i Örnsköldsvik

  Ansök senast den: 31 januari 2022

  Placering: TM Konsult i Örnsköldsvik, en del av AFRY

  Vi söker en ledare med mycket driv, lyhördhet och kvalitetsfokus som vill utveckla vårt kontor i Örnsköldsvik. I rollen som sektionschef får du vara med på vår spännande utvecklingsresa mot en mer hållbar framtid

  Vi erbjuder

  Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar för framtiden. Du jobbar nära våra kunder inom den expansiva fastighetssektorn och nära våra duktiga medarbetare på plats i Örnsköldsvik. Vår arbetsmiljö och öppna kultur ger dig frihet att påverka och styra din egen utveckling. Korta beslutsvägar och ett nära samspel med kunder och samarbetspartners är viktiga hörnstenar för oss. Vår strävan är att bygga smartare, miljövänligare och med människan i centrum varje gång vi kliver in i ett projekt.

  Vi söker dig

  Fokus för din roll som sektionschef är att leda våra medarbetare, skapa nya affärsmöjligheter samt att utveckla nya kontakter för att på så sätt säkerställa den pågående expansionen. Du driver verksamheten framåt, har personal- och resultatansvar för 16 medarbetare inom arkitektur och byggkonstruktion samt ansvar för sektionens tillväxt, lönsamhet och marknadsföring.

  Vi tror att du:

  • är en handlingskraftig, tydlig och affärsmässig lagspelare med empatisk förmåga
  • har erfarenhet av att leda en organisation, med utvecklings-, budget- och personalansvar
  • har relevant branscherfarenhet från bygg- och fastighetssektorn
  • har eftergymnasial utbildning i någon form kopplad till bygg- och fastighet
  • har flera års erfarenhet av byggbranschen och ett stort eget kontaktnät på byggkonsultsidan i norra Sverige
  • drivs av utveckling – både för verksamheten, dina medarbetare och dig själv samt har stort intresse i den lokala marknaden

  TM konsult – en del av AFRY

  TM Konsult är ett av norra Sveriges största arkitekt- och teknikkonsultföretag. Vi är sedan 1966 verksamma med uppdrag från Stockholm i söder till Kiruna i norr och har idag runt 110 medarbetare. Sedan 2021 är vi även en del av AFRY, som består av 16 000 hängivna experter inom infrastruktur, industri och energi. AFRY arbetar över hela världen för att skapa hållbara lösningar för framtida generationer. De kommande decennierna väntas det ske investeringar i mångmiljardklassen när industrins klimatomställning tar fart i regionen. I kombination med att stora råvaruresurser finns i norr innebär detta ett uppsving för det lokala företagsklimatet med utmaningar vad gäller kompetensförsörjningen. Genom fusionen är AFRY med TM Konsult störst på marknaden i norra Sverige, och visionen är att fortsätta växa och bidra med innovativa lösningar i den hållbara omställningen.

  Vi värdesätter sammanhållning, kompetensutbyte och mod och strävar mot ett hållbart samhälle där vi framgångsrikt bidrar med kreativa och innovativa lösningar – både nu och för framtiden. Making Future, som vi säger. Med det hälsar vi dig välkommen till oss!

  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start så snart som möjligt. Du är placerad på TM konsults kontor i Örnsköldsvik. Urvalet av sökanden sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

  Skicka in din ansökan här: Jenny Stigedal, HR, Jenny.Stigedal@tm.nu

  * Universum genomför årliga undersökningar för att identifiera Sveriges mest attraktiva arbetsgivare. År 2021 besvarades undersökningen av 16 627 yrkesverksamma akademiker. Karriärundersökningen är Sveriges största vad gäller antal svarande, och även den mest omfattande.  I årets undersökning landar AFRY på plats tre när unga yrkesverksamma högskoleingenjörer rangordnar drömarbetsgivare och på en åttonde plats bland unga yrkesverksamma civilingenjörer.  I samma undersökning rankas AFRY bäst i branschen bland ingenjörer som har 9 års erfarenhet eller mer. Undersökningen visar att företag med ett tydligt hållbarhets- och samhällsfokus lockar ingenjörer, och de värderar innovativa varumärken högt. Värderingar som går i linje med AFRY’s mission att accelerera omställningen till ett hållbart samhälle.