Nyheter \\   Collage Arkitekter i Skellefteå blir TM Konsult

  2020-06-08

  TM Konsult växer och tar nya steg framåt. Ett steg i den riktningen är att Collage Arkitekter nu byter namn till TM Konsult.

  – Den gemensamma styrkan lyfter företaget till en ny nivå, säger Johan Johansson, TM Konsult.

  Ett företag, åtta kontor från Sundsvall i söder till Skellefteå i norr och nu går de alla under samma namn – TM Konsult.

  – Collage Arkitekter har sedan några år tillbaka varit en del av vår organisation. Genom att byta namn stärker vi TM:s varumärke och vår teamkänsla vilket ger oss de bästa förutsättningarna för att bli ledande inom byggkonsultbranschen, säger kontorschefen i Skellefteå Johan Johansson.

  TM Konsult är ett företag med lång historia samt med ett brett utbud av affärsområden. I takt med att efterfrågan stigit och projekten blivit större har fler spetskompetenser tagits in. I dag verkar man inom de flesta av byggbranschens områden, som arkitektur, konstruktion, inredning, el, vvs och projektledning.

  Företaget strävar efter att rita och konstruera smarta och miljövänliga byggnader och på så sätt bidra till en arkitektur i tiden, med långsiktiga hållbara lösningar.

  -Vår målsättning är att vara den självklara samarbetspartnern när det gäller arkitektur och byggprojektledning.

  TM Konsult satsar och siktar högt. Samtidigt med ett personligt tilltal.

  -Vi når det tillsammans genom vår samlade kompetens, stort engagemang och att alltid ha människan i fokus, avslutar Johan Johansson.

  TM är Norrlands största privatägda byggkonsultföretag. Med kreativ kompetens arbetar vi inom de flesta av byggbranschens områden. Vi erbjuder strategisk projektutveckling med brett perspektiv i de för projekten så avgörande tidiga skedena.