KONTOR WSP
  KONTOR WSP
  KOMPASSEN
  P-HUS JÄRNVÄGSALLÉN
  THE GREAT NORTHERN
  BRANDSTATION

  Nyheter \\   TM Konsult behöver växa ytterligare!

  2020-01-21

  TM Konsult behöver växa ytterligare!

  TM Konsult känner att vinden är med oss! Det pratas om lågkonjunktur i branschen, men det är gott om jobb på många håll inom företaget och vi är därför i behov av att utöka arbetsstyrkan. 

  TM letar bland annat efter Konstruktörer till Skellefteå och Örnsköldsvik. Vi har ett högt tryck på konstruktionsjobb över hela företaget och har som ambition att utöka konstruktionsavdelningen på flera orter. Skellefteåkontoret är i ett bra läge att växa och vi känner att mycket är på gång i staden. I Örnsköldsvik har vi många erfarna konstruktörer och lediga platser att fylla i våra nya lokaler. 

  A-ingenjörer behövs i Sundsvall där jobben fortsätter komma in och nya lokaler är i sikte. En erfaren arkitekt hade varit intressant till Sundsvall eller Härnösand. Även Örnsköldsvik känner av trycket på A-sidan och behöver fylla på med personal. 

  TM håller i många stora projekt och efterfrågan på projektledning är stor. Vi skulle gärna anställa en erfaren Projektledare som självgående kan hålla i större projekt. 

  Trycket på El-sidan är mycket högt. Vi har erfarna EL-ingenjörer i Lycksele och Sollefteå och ser gärna att vi kan fylla på med fler medarbetare på dessa orter. På VVS-avdelningen fortsätter jobben också att rulla in. Självgående EL- och VVS-ingenjörer skulle vara intressant på flera av våra kontor.

  TM Konsult är alltså i behov av att fortsätta växa, kanske är du vår nya medarbetare?