KONTOR WSP
  KONTOR WSP
  KOMPASSEN
  P-HUS JÄRNVÄGSALLÉN
  THE GREAT NORTHERN
  BRANDSTATION

  Nyheter \\   Vårt Collage-team har fått sin kontorschef!

  2019-11-29

  Vårt Collage-team har fått sin kontorschef!

  Johan Johansson kommer närmast från ett projektledningsföretag i byggbranschen. Han har en bakgrund som underhållssamordnare inom fastighetsskötsel och har under flera år drivit ett byggföretag. Han är projektledare, certifierad entreprenadbesiktningsman och kontrollansvarig. Vi känner att Johan är ett starkt tillskott till TM Konsult och ett bra komplement till vårt Collage-team. Collage Arkitekter är sedan årsskiftet 2016 dotterbolag till TM konsult, tillsammans är vi fler resurser, mer flexibla och mer mångsidiga än någonsin. 

  Johan ser med spänning på det nya uppdraget som kontorschef. Det är ett bra gäng av duktiga ingenjörer och arkitekter på Collage och inom TM finns en bred kompetens inom de flesta av byggbranschens områden. Han ser potential i den lokala marknaden i Skellefteå, där mycket är på gång. Staden är inne i en stark utvecklingsfas vad gäller både bostäder och industri, där Collage är en stark aktör. 

  Vi har en stor efterfrågan på konstruktionsjobb eftersom vi har duktiga konstruktörer inom TM. Vi hoppas därför kunna bygga ett team med konstruktörer även på Collage. 

  TM och Collage hälsar Johan Johansson varmt välkommen till oss!