OM OSS


  TM är ett av norra Sveriges största arkitekt- och teknikkonsultföretag. Vi är verksamma med uppdrag från Stockholm i söder till Kiruna i norr.

  TM bildades redan 1966, så hos oss finns både erfarenhet och nytänkande. Idag är vi cirka 110 anställda och har en bred verksamhet med specialistkompetens inom teknik och arkitektur. Till varje projekt sätter vi samman optimala team, beroende på uppdragets omfattning och behov.

  Korta beslutsvägar och ett nära samspel med kunder och samarbetspartners är viktiga hörnstenar för oss. Vår strävan är att bygga smartare, miljövänligare och med människan i centrum varje gång vi kliver in i ett projekt.

  Under 2021 blev TM Konsult en del av AFRY, en global aktör med 16 000 anställda som är experter inom infrastruktur, industri och energi. Precis som TM Konsult drivs AFRY av att skapa hållbara lösningar för framtida generationer. Och vi är inte ensamma – allt fler kunder ser affärsnyttan med hållbara satsningar.

  Vi är stolta och glada över fusionen med AFRY och är övertygade om att det är bra för både våra kunder och våra medarbetare. Genom att addera AFRYs kompetens får vi ett nytt helhetserbjudande och kunderna kan förvänta sig ännu mer av oss – samtidigt som nya utvecklingsmöjligheter och samarbeten öppnas för våra medarbetare och team.

  Vi ser samarbetet som ett startskott för en ljus och hållbar framtid och vi hoppas att både nya och gamla kunder vill hänga med oss på resan som börjar nu!