KONTOR WSP
  KONTOR WSP
  KOMPASSEN
  P-HUS JÄRNVÄGSALLÉN
  THE GREAT NORTHERN
  BRANDSTATION

  OM OSS


  TM är ett av Norrlands största byggkonsultföretag. TM växer, men är och kommer alltid vara ett företag med personlighet – kom och jobba med oss i stimulerande arbetslag med spännande uppdrag!

  Läs mer…

  Vi har funnits sen 1966 och har idag ca 110 medarbetare med verksamhet i Lycksele, Umeå, Örnsköldsvik, Sollefteå, Härnösand, Kramfors, Sundsvall och Skellefteå.

  Med kreativ kompetens arbetar vi inom de flesta av byggbranschens områden, Arkitektur, Inredning, Projektledning, Konstruktion, El, VS, Ventilation, Energi, Styr och Data. Vårt erbjudande är strategisk projektutveckling med konkurrensneutralt och brett perspektiv i de för projekten så avgörande tidiga skedena. Vår strävan är att bygga optimalare, smartare och miljövänligare varje gång vi kliver in i ett projekt. Vi bidrar till en arkitektur och design i tiden, med långsiktigt hållbara lösningar, allt för att skapa ett tydligare mervärde för dig som kund.

  Vi antar utmaningen att med ett genomarbetat kvalitetsledningssystem, medverka till att begränsa kostnader för byggfel i branschen.

  Våra kontor

  Ledning

  Fakta Siffror

  Historia

  Miljö & Kvalité

  Arbetsmiljö