KONTOR WSP
  KONTOR WSP
  KOMPASSEN
  P-HUS JÄRNVÄGSALLÉN
  THE GREAT NORTHERN
  BRANDSTATION

  OM OSS \\   VÅRA KONTOR


  Vi har ett nära samarbete mellan våra kontor, vilket ger stor flexibilitet i hur vi nyttjar våra resurser. Vi erbjuder våra beställare genuin erfarenhet och dokumenterade kunskaper, vår kompetens är mångsidig och vi kan ta totalansvar inom alla våra tekniker. Vår styrka är vår genuina lokalförankring, men vi medverkar också i projekt i andra delar av landet.
  Välkommen att höra av dig eller besöka något av våra lokalkontor!

  Lycksele

  Vårt huvudkontor med företagsledning finns i Lycksele, liksom administration, kopiering och IT. Här arbetar arkitekter och ingenjörer inom A, K, El, och VVS. Vi konsulteras genom hela byggprocessen och i alla tekniker. Vi har specialkompetens att utföra energideklarationer.

  Kontakter i Lycksele

  Umeå

  Här arbetar arkitekter, inredningsarkitekter, A-ingenjörer och VVS-ingenjörer. Våra uppdrag omfattar idéskisser, konceptutveckling, programarbete och projektering. Vi har specialkompetens inom byggnadsvård och restaurering och utför även besiktningar.

  Kontakter i Umeå

  Örnsköldsvik

  Vi har IT, arkitekter, inredningsarkitekter, A-ingenjörer, konstruktörer, bygg- och projektledare. Vi konsulteras genom hela byggprocessen från projektutveckling i tidiga skeden till besiktning och uppföljning. Vi arbetar med finansieringsmodeller, programförslag, idéskisser och projektering.

  Kontakter i Örnsköldsvik

  Sollefteå

  Här arbetar Konstruktörer, ingenjörer inom VVS, Styr och El. Vi är specialiserade på kretsscheman.

  Kontakter i Sollefteå

  Härnösand

  Här arbetar arkitekter och byggnadsingenjörer. Våra arkitektuppdrag omfattar idéskisser, projektering, besiktningar och projektledning.

  Kontakter i Härnösand

  Kramfors

  Här arbetar konstruktörer.

  Kontakter i Kramfors

  Sundsvall

  Vi har arkitekter, byggnadsingenjörer och VVS-ingenjörer. Våra arkitektuppdrag omfattar idéskisser, projektering, besiktningar och projektledning. VVS-uppdragen omfattar projektering, energisparrådgivning, besiktningar, ovk, energiinventeringar och energideklarationer.

  Kontakter i Sundsvall

  collage-ogle-9004sl

  Skellefteå

  Här arbetar arkitekter, inredningsarkitekter, A-ingenjörer och projektledare.

  Kontakter i Skellefteå