KONTOR WSP
  KONTOR WSP
  KOMPASSEN
  P-HUS JÄRNVÄGSALLÉN
  THE GREAT NORTHERN
  BRANDSTATION

  OM OSS \\   VÅRA KONTOR


  Lycksele

  Vårt huvudkontor med företagsledning finns i Lycksele, liksom administration, kopiering och IT. Här arbetar arkitekter och ingenjörer inom A, K, El, och VVS. Vi konsulteras genom hela byggprocessen och i alla tekniker. Vi har specialkompetens att utföra energideklarationer.

  Kontakter i Lycksele

  Umeå

  Här arbetar arkitekter, inredningsarkitekter, A-ingenjörer och VVS-ingenjörer. Våra uppdrag omfattar idéskisser, konceptutveckling, programarbete och projektering. Vi har specialkompetens inom byggnadsvård och restaurering och utför även besiktningar.

  Kontakter i Umeå

  Örnsköldsvik

  Vi har IT, arkitekter, inredningsarkitekter, A-ingenjörer, konstruktörer, bygg- och projektledare. Vi konsulteras genom hela byggprocessen från projektutveckling i tidiga skeden till besiktning och uppföljning. Vi arbetar med finansieringsmodeller, programförslag, idéskisser och projektering.

  Kontakter i Örnsköldsvik

  Sollefteå

  Här arbetar Konstruktörer, ingenjörer inom VVS, Styr och El. Vi är specialiserade på kretsscheman.

  Kontakter i Sollefteå

  Härnösand

  Här arbetar arkitekter och byggnadsingenjörer. Våra arkitektuppdrag omfattar idéskisser, projektering, besiktningar och projektledning.

  Kontakter i Härnösand

  Kramfors

  Här arbetar konstruktörer.

  Kontakter i Kramfors

  Sundsvall

  Vi har arkitekter, byggnadsingenjörer och VVS-ingenjörer. Våra arkitektuppdrag omfattar idéskisser, projektering, besiktningar och projektledning. VVS-uppdragen omfattar projektering, energisparrådgivning, besiktningar, ovk, energiinventeringar och energideklarationer.

  Kontakter i Sundsvall

  collage-ogle-9004sl

  Skellefteå

  Här arbetar arkitekter, inredningsarkitekter, A-ingenjörer och projektledare.

  Kontakter i Skellefteå